Tryeza.com

Sugjero nje artikull per kete teme | Posto nje pyetje per kete teme
Reklama:

Detyra KursiArtikuj dhe lajme te reja:
Shitje Online

Ese me temen edukimi per dije

Gjithcka ne lidhje me ese me temen edukimi per dije mund ta gjeni ne website e meposhtme.
Ju ftojme te vizitoni nje nga keto faqe per te mare me teper informacione dhe detaje mbi ese me temen edukimi per dije.
Nese keni ndonje pyetje klikoni ketu per ta publikuar online. Mbase dikush do tiu kthej pergjigje dhe ju ndihmon.

[ Lojra me makina ] [ Lojra me barbi ]
Reklama
ReklamaPyetje ne lidhje me kete teme nga vizitoret tane:


““Nje pjese e edukimi sot teshte jo efektiv,shpesh ne u japim femijeve lule te keputura,nderkohe duhet ti mesojme pemen e tyre. ””
Pustuar nga: emi ne daten: 14-03-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“qka esht edukimi”
Pustuar nga: genita ne daten: 30-11-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“te rinjte duhet te edukohen per dije”
Pustuar nga: liljana.muco@yahoo.com ne daten: 17-11-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“ te rinjte duhet te edukohen qe te marrrin dije”
Pustuar nga: liljana.muco@yahoo.com ne daten: 17-11-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“ edukimi i femijeve per dije”
Pustuar nga: liljana.muco@yahoo.com ne daten: 08-11-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“edukimi i femijeve per dije”
Pustuar nga: liljana.muco@yahoo.com ne daten: 08-11-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“ si te edukojme tek femijet etjen per dije”
Pustuar nga: liljana.muco@yahoo.com ne daten: 05-11-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Po ku po tregon ese-jen se jenimsu viq me rrejt ”
Pustuar nga: Arjeta ne daten: 24-10-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Nje pjese e edukimi sot teshte jo efektiv,shpesh ne u japim femijeve lule te keputura,nderkohe duhet ti mesojme pemen e tyre. ”
Pustuar nga: lira ne daten: 15-03-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje

Artikuj dhe pergjigje:


ese

edukimi i femijeve Pustuar nga: li ljana ne daten: 23-01-2014
Si te ndertojme nje ese te mire

Per te ndertuar nje ese te mire duhet te shfletoni shume faqe dhe artikuj online.
Ne varesi te temes tuaj ju keshillojme te perdorni wikipedia dhe google per te gjetur informacion te bollshem dhe te detajuar.
duhet te keni parasysh keto detaje para se te filloni te ndertoni nje ese :

1 - te keni te qarte titullin dhe idene e ndertimit te ese-se
2 - te nxirni nje liste me pikat kyce kryesore ne te cilat do te basohet punimi juaj
3 - te perdorni google dhe wikipedia per te nxjere permbajtjet ose permbledhjet e duhura.
4 - nese nuk jeni mire me gjuhet e huaja perdorni google translate per te kuptuar ose mare thelbin e nje artikulli te caktuar.


Nderkohe ketu poshte ju sugjerojme disa faqe web te cilat mund te permbajne ese te ndryshme.

ne daten:
Posto nje ide

Lista e faqeve:

ese me temen edukimi per dijeDetyra Kursi
ese me temen edukimi per dije me shume ne detyrakursi.net. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.detyrakursi.net


Nese nuk gjeni asnje informacion ne faqet e mesiperme ju ftojme te vizitone faqe te tjera te rrijetit tone si:

Vetem LajmeVetem Lajme
Lexoni me teper per ese me temen edukimi per dije duke vizituar faqen vetemlajme.com. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.vetemlajme.com
Portali shqiptarPortali shqiptar
ese me temen edukimi per dije me shume ne portali.im. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.portali.im
Shtypi ShqiptarShtypi Shqiptar
Hyr tani ne shtypi.im dhe lexo me shume per ese me temen edukimi per dije!
http://www.shtypi.im

 

Indeksi | Terms & Conditions | Privacy Policy